Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

Ons assortiment pendellampen

Het design van de pendellamp en de kleur is belangrijk voor het maken van de juiste keuze. Je kijkt tenslotte elke dag naar de lamp dus je moet er wel volledig achter staan. Bekijk vooraf in elk geval de ruimte waarin de lamp hangt, de grootte van de ruimte en de hoogte van waar je de lamp wilt ophangen.

Op basis van die informatie kun je bekijken welke pendellamp in ons assortiment past bij jouw wensen en interieur. Wij hebben namelijk verschillende pendellampen met diverse kleuren touw en fittingen. Wil je graag zelf aan de slag? Dan hebben wij zelfs een DIY pakket voor het maken van je eigen pendellamp. De pendellampen in ons assortiment zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Let daar dus ook op wanneer je een lamp hebt gevonden die jouw voorkeur heeft.

Pendellamp kopen bij Liefs van Emma

Een pendellamp kun je combineren in allerlei diverse interieurs van landelijk tot industrieel. Door de verschillende kleuren in ons assortiment kun je de lamp goed combineren met andere interieurkleuren en meubels. Daarnaast zijn pendellampen geschikt voor meerdere ruimtes binnen huis. Een ware eyecatcher voor aan het plafond of hangend aan de muur. We hebben in ons assortiment ook een hele mooie regenboog hanglamp in verschillende kleuren. Superleuk om te zien en je kunt deze hanglamp helemaal zelf samenstellen door een eigen snoerkleur te kiezen.

Voor vragen over de pendellamp of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag persoonlijk verder.