Lijkt het je leuk om samen met een groep mensen zelf de Tine lamp of de Andreas lamp te maken? Dat kan! Check de pagina ‘Ingeplande workshops’ onder de pagina workshop. Daar staan alle workshops die ingepland staan. Zit daar geen geschikte datum voor je tussen? Met minimaal 8 mensen kun je ook een privé workshop volgen! Iedereen kiest zelf de lamp en de kleur uit die hij/zij graag maken wil.
De kosten zijn vanaf €44,95 per persoon. Afhankelijk welk type lamp, lengte van het snoer en of je er een lichtbron bij wilt.

Stuur een appje door rechts onderaan op de Whats-app knop te drukken of stuur een mail naar info@liefsvanemma.nl. Geef daarin aan met hoeveel personen jij de workshop zou willen volgen en op welke datum. De workshops worden in Grou of Harlingen gegeven. Eventueel kan het bij je thuis, afhankelijk van de locatie. Tijdens de workshop ga je aan de slag met een Tine lamp of Andreas lamp. Heerlijk om samen met vriendinnen, familie, collega’s of met een vrijgezellenfeest aan de slag te gaan met een product van Liefs van Emma. Gezelligheid samen en met een leuk product naar huis waarmee je je eigen huis leuk kunt decoreren!

WhatsApp chat