Shopping Cart

Handgemaakt in Nederland

Gemaakt van gerecycled materiaal

Snel en persoonlijk contact

Wie is Emma?

De persoon achter ‘Liefs van Emma’, ben ik: Emmanuelle Heres, 31 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons. We wonen in het oude stadscentrum van Harlingen in een huis dat kraakt, leeft en historie kent. Heerlijk!

IMG_8942

Mijn eigen naam is nogal lang en voor velen moeilijk te spellen, dus een verkorte versie als bedrijfsnaam is dan een handige uitkomst.

Ik bied producten die uniek zijn, waar aandacht aan besteed is bij het maken, zoveel mogelijk duurzaam en wat jouw inrichting net even wat persoonlijker maakt. 

In alle producten is gerecycled materiaal verwerkt, voor jou dus goed maar ook zeker voor de ander. Er worden bijvoorbeeld zoveel garen weggegooid, van al die restjes kan mooi garen worden gemaakt. Ik kies graag voor dit soort producten om mee te werken. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier bijdragen aan een schone wereld. Ook hou ik van andere kleine ondernemers met veel creativiteit. Daardoor zijn er naast mijn eigen lampen, een mooie collectie opgebouwd die voornamelijk afkomstig zijn van kleine en Nederlandse bedrijven.

Liefs van Emma maakt het kopen van producten persoonlijk en uniek. Geen helpdesk of late reacties, je hebt alleen met mij te maken en ik ben je snel en graag van dienst. Uiteraard zit er op producten soms een langere levertijd dan bij een algemene webwinkel waar je iets ‘s avonds besteld en de volgende dag binnen hebt. Als iets op voorraad is, dan zal dit zo snel mogelijk naar je verzonden worden. Moet ik het nog voor je maken dan duurt dat wat langer. Ik zal je altijd op de hoogte houden van de bestelling zodat je weet wanneer je jouw ‘Liefs van Emma’ pakketje kunt ontvangen en jouw huis heerlijk mee kunt decoreren.
Ik hoop je van dienst te mogen zijn met de producten op deze webshop. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het me weten!

Liefs van Emma

Handgemaakt in Nederland

De meeste van onze producten zijn handgemaakt in Nederland

Gemaakt van gerecycled materiaal

Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled materiaal, erg duurzaam dus

Snel en persoonlijk contact

Je bent bij ons geen nummer, wij houden van snel en persoonlijk contact

De waardering van liefsvanemma.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 363 reviews.
WhatsApp chat