Wie is ‘Liefs van Emma’ eigenlijk? De persoon achter ‘Liefs van Emma’, ben ik: Emmanuelle Heres, 28 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons. We wonen in het oude stadscentrum van Harlingen in een huis dat kraakt, leeft en historie kent. Heerlijk! Er zit iets in mij wat maakt dat ik graag met mijn handen bezig ben om mijzelf creatief te uiten. Met name op het gebied van interieur. Dit samen met mijn interesse in ondernemen maakt dat ik dit bedrijf ben gestart.

Mijn eigen naam is nogal lang en voor velen moeilijk te spellen, dus een verkorte versie als bedrijfsnaam is dan een handige uitkomst.
Ik bied producten die uniek zijn, waar aandacht aan besteed is bij het maken en wat jouw inrichting net even wat persoonlijker maakt. 

Mijn passie om dingen te maken wil ik graag met jullie delen. Ik zou het zo leuk vinden dat als je op deze website rondkijkt je ook kennis kunt maken met zelfgemaakte producten die er hip en mooi uit zien. Ik geloof dat ik dat kan bieden. De laatste trends volg ik op gebied van (woon)accessoires om jou te kunnen voorzien van mooie en moderne producten met mijn persoonlijke tintje.

In alle producten is gerecycled materiaal verwerkt, voor jou dus goed maar ook zeker voor de ander. Er worden bijvoorbeeld zoveel garen weggegooid, van al die restjes kan mooi garen worden gemaakt. Ik kies graag voor dit soort producten om mee te werken. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier bijdragen aan een schone wereld.
Liefs van Emma maakt het kopen van producten persoonlijk en uniek. Geen helpdesk of late reacties, je hebt alleen met mij te maken en ik ben je snel en graag van dienst. Uiteraard zit er op producten soms een langere levertijd dan bij een algemene webwinkel waar je iets ’s avonds besteld en de volgende dag binnen hebt. Als ik iets op voorraad heb, dan zal ik het zo snel mogelijk naar je verzenden. Moet ik het nog voor je maken dan duurt dat wat langer. Ik zal je altijd op de hoogte houden van de bestelling zodat je weet wanneer je jouw ‘Liefs van Emma’ pakketje kunt ontvangen en jouw huis heerlijk mee kunt decoreren.
Ik hoop je van dienst te mogen zijn met de producten op deze webshop. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het me weten! 

Liefs van Emma

Ps. Meer te weten over mijn bedrijf en mijzelf? Lees dan dit interview van The single Mama! 

WhatsApp chat