Wat zijn de verzendkosten?

Brievenbuspost: €2,95.
Pakketpost: €5,75.
Boven de €80 is het verzenden GRATIS!

Kan ik retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de bestelling binnen krijgt en je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent of toch wat anders wilt. Geen probleem! Neem binnen twee weken na ontvangst contact met ons op. We nemen alleen ongebruikte en onbeschadigde producten terug. De verzendkosten voor het retourneren naar ons zijn voor de koper. Bestellingen die op maat zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

Ook als je wilt ruilen voor een andere kleur of maat kan dit. De retourkosten en de nieuwe verzendkosten zijn voor de rekening van de koper. 

Wat is de levertijd?

Als het een product is dat ik op voorraad heb dan heb je binnen 3 werkdagen je bestelling binnen. Als ik het product nog moet maken of als het een custom-bestelling is, dan is de levertijd wat langer. Ik streef ernaar dat jij binnen 7 werkdagen jouw bestelling in huis hebt!

Waarom hebben alle producten een speciale naam?

De namen van alle producten zijn vernoemd naar speciale mensen. Wil jij ook een item op jouw naam hebben? Laat het me weten! Wie weet wordt er ook een product naar jou vernoemd!

Wat zijn de algemene voorwaarden en het privacy beleid?

Klik hier voor de algemene voorwaarden en hier voor ons privacy beleid.

WhatsApp chat